Geslaagde character creation middag

by Jun 13, 2023

Op zaterdag 10 juni waren we een hele middag in Leeuwarden te vinden. Daar kon iedereen die dat wilde kennismaken met D&D en een eigen character maken. Bij ‘Z’, naast het Fries Museum begon de middag om 14:00. Na een uitleg door Dirk over de basics van Dungeons and Dragons ging iedereen uiteen in groepjes. Met behulp van de Game Master werden de meest uiteenlopende characters gemaakt. Waaronder een mannelijke rogue die stiekum in z’n vrije tijd graag breit en haakt. Daarom is zijn ‘weapon of choice’ ook geen dart maar een breinaald;)

Om 17:00 liep iedereen het gebouw weer uit en waren er minstens 19 nieuwe characters gemaakt. Daarnaast werd er ook nog getekend en gewoon gezellig gekletst. In het najaar zijn we ook in Drachten te vinden met een Character Creation middag en we kijken er nu al naar uit!

Deze character creation middag is onderdeel van een project wat we samen met Team050 mogen uitvoeren en wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Cultuurparticipatie. De foto’s zijn gemaakt door Pieta Roorda.

Meer nieuws

Recap van 25 nov

Recap van 25 nov

Wat een gave avond! Met 12 GM’s waren we in Z te vinden in Leeuwarden. In totaal liepen er meer dan 60 personen rond maar het was vooral erg gezellig. Deze foto’s geven een kleine impressie.

read more
GM cursus afgerond

GM cursus afgerond

De eerste GM cursus is afgerond en wat was het leuk! In totaal hebben 11 Gm’s een certificaat ontvangen. Op 26 nov was er nog een feedback dag en hier kun je zien hoe dat eruit zag in dbieb te Leeuwarden.

read more