Onderdeel van ‘Over de drempel’

by May 28, 2023

Eindelijk mogen we vertellen dat we geselecteerd zijn als 1 van de 9 projecten van ‘Over de drempel’. Over de drempel is een programma waarbij cultuurmakers en maatschappelijke initiatieven zich gezamenlijk inzetten rondom het thema eenzaamheid.

Dankzij de bijdrage vanuit dit project gaat Mythemakers 2 D&D events organiseren in het najaar EN een Game Master cursus! Nieuwsgierig? Hier vind je meer informatie over ons project en ook die van de 8 andere projecten: www.overdedrempel.frl

En we willen iedereen ook nog heel erg bedank voor het stemmen op de publieksprijs. Het project ‘Wolwêzen’ heeft die prijs gewonnen en dat gunnen we ze van harte. Maar alle steun, berichtjes en stemmen waren geweldig om te zien. Bedankt!

Foto door Jeroen van de Bovenkamp

Meer nieuws

Recap van 25 nov

Recap van 25 nov

Wat een gave avond! Met 12 GM’s waren we in Z te vinden in Leeuwarden. In totaal liepen er meer dan 60 personen rond maar het was vooral erg gezellig. Deze foto’s geven een kleine impressie.

read more
GM cursus afgerond

GM cursus afgerond

De eerste GM cursus is afgerond en wat was het leuk! In totaal hebben 11 Gm’s een certificaat ontvangen. Op 26 nov was er nog een feedback dag en hier kun je zien hoe dat eruit zag in dbieb te Leeuwarden.

read more