Geslaagde character creation middag

door jun 13, 2023

Op zaterdag 10 juni waren we een hele middag in Leeuwarden te vinden. Daar kon iedereen die dat wilde kennismaken met D&D en een eigen character maken. Bij ‘Z’, naast het Fries Museum begon de middag om 14:00. Na een uitleg door Dirk over de basics van Dungeons and Dragons ging iedereen uiteen in groepjes. Met behulp van de Game Master werden de meest uiteenlopende characters gemaakt. Waaronder een mannelijke rogue die stiekum in z’n vrije tijd graag breit en haakt. Daarom is zijn ‘weapon of choice’ ook geen dart maar een breinaald;)

Om 17:00 liep iedereen het gebouw weer uit en waren er minstens 19 nieuwe characters gemaakt. Daarnaast werd er ook nog getekend en gewoon gezellig gekletst. In het najaar zijn we ook in Drachten te vinden met een Character Creation middag en we kijken er nu al naar uit!

Deze character creation middag is onderdeel van een project wat we samen met Team050 mogen uitvoeren en wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Cultuurparticipatie. De foto’s zijn gemaakt door Pieta Roorda.

Meer nieuws

D&D event in Leeuwarden op 24 feb

D&D event in Leeuwarden op 24 feb

Het allereerste event van 2024 staat weer gepland! Op 24 februari zijn we in Leeuwarden te vinden en kun jij ook D&D met ons meespelen. Beginner of gevorderd: iedereen is welkom!

Lees meer
Nieuwe events!

Nieuwe events!

De agenda voor de komende maanden ligt klaar! Waar wil jij aan meedoen? We gaan van start met een GM cursus en daarnaast zijn er 3 events waar je D&D kunt spelen.

Lees meer