NieuwsHier staat al het nieuws van de laatste tijd, over wat we al gedaan hebben en nog gaan doen. Om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten kun je ons ook volgen op social media waar we regelmatig posten. Kijk gerust even rond!

Recap van 25 nov

Recap van 25 nov

Wat een gave avond! Met 12 GM’s waren we in Z te vinden in Leeuwarden. In totaal liepen er meer dan 60 personen rond maar het was vooral erg gezellig. Deze foto’s geven een kleine impressie.

Lees meer
GM cursus afgerond

GM cursus afgerond

De eerste GM cursus is afgerond en wat was het leuk! In totaal hebben 11 Gm’s een certificaat ontvangen. Op 26 nov was er nog een feedback dag en hier kun je zien hoe dat eruit zag in dbieb te Leeuwarden.

Lees meer
Art-contest

Art-contest

Laat je creativiteit shinen en doe mee met onze art-contest. Tekenen, knipsels, schilderijen of digitale kunst is allemaal van harte welkom. Doe mee en wie weet win jij de eerste prijs!

Lees meer
D&D 25 nov

D&D 25 nov

Met maar liefst 11 Game Masters komen we naar Leeuwarden. Het zijn allemaal deelnemers van de cursus Game Master en ze gaan op 25 november hun skills laten zien. Dus meld je snel aan voor een gezellige avond én help de cursisten zich verder te ontwikkelen.

Lees meer
D&D in de Lawei

D&D in de Lawei

Met 5 D&D groepen hadden we een avontuurlijke middag in de Lawei te Drachten. Hier een kleine sfeerimpressie met foto’s van Dominique van Aalten.

Lees meer
First time@Groningen

First time@Groningen

Een primeur! We zijn voor het allereerst in Groningen te vinden. Met 2 events kun je daar de basics van D&D leren, een eigen character maken én natuurlijk D&D spelen.

Lees meer
Start van het project Game Master

Start van het project Game Master

Zaterdagavond waren we weer in ‘Z’ te vinden in Leeuwarden. Daar was een D&D event wat ook de start was van het project Game Master. Gezelligheid en een echte draak. Wat wil je nog meer;)

Lees meer
Museumnacht 2023!

Museumnacht 2023!

Terwijl Bonifatius meekijkt over de schouder van GM Dirk speelt deze groep een Friese oneshot. Dit gebeurt tijdens de museumnacht in het museum van Dokkum.

Lees meer
D&D 7 oktober

D&D 7 oktober

Het is een vol najaar met alleen maar leuke events en zo ook deze op 7 oktober in Leeuwarden. En het is ook een startschot voor de Game master cursus.

Lees meer