GM cursus afgerond!

by Apr 19, 2024

In maart ging de GM cursus weer van start. Dit keer met 7 enthousiaste cursisten. Ook nu waren we weer te gast bij de Blokhuispoort en waren er 3 middagen waarbij Melanie en Dirk de cursus gaven.

Op zaterdag 13 april was dan het moment dat de cursisten ‘examen’ hadden. Dit is een moment waarop de cursisten laten zien wat ze geleerd hebben en hoe ze het kunnen toepassen in de praktijk. Dat ging gepaard met 4 juryleden die feedback gaven en vooral klaar stonden als er vragen waren. Maar de realiteit was dat het vooral een hele gezellige avond was met vooral heel veel positieve feedback (of zoals Melanie zegt: Feed Forward!)

We konden daarom ook de volgende dag met veel plezier en vertrouwen alle 7 cursisten een certificaat geven! Hieronder een kleine impressie van de avond op 13 april. Foto’s gemaakt door Dominique van Aalten. Vrijwilliger van de avond van Tobias! En ook nog dank aan de juryleden: Tom Wensvoort, Petra van Dam, Melanie de Haan en Dirk Jorissen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meer nieuws

D&D event in Leeuwarden op 24 feb

D&D event in Leeuwarden op 24 feb

Het allereerste event van 2024 staat weer gepland! Op 24 februari zijn we in Leeuwarden te vinden en kun jij ook D&D met ons meespelen. Beginner of gevorderd: iedereen is welkom!

read more