D&D Drachten

by Sep 6, 2023

Op 30 september en 14 oktober zijn we dit jaar in Drachten te vinden. Het gaat dus om 2 events waarbij we de eerste keer Character creation doen. Dat betekent dat we je de basics van het spel uitleggen en daarna helpen om je eigen character te maken. De keer daarop mag je dan langskomen om het spel daadwerkelijk te spelen!

Op beide dagen zijn we te gast bij de Lawei in Drachten dus of goed bereikbaar met OV en met de auto. Let op; omdat er niet meer dan 5 spelers aan 1 tafel kunnen zitten is het belangrijk dat jij je van te voren opgeeft. Zo kunnen we garanderen dat je echt een plek aan tafel hebt en meld je snel aan want de events lopen altijd snel vol;)

Alle info is te vinden op onderstaande flyers. Wil jij je direct aanmelden? Dat kan HIER.

Locatie: de Lawei, Drachten

Tijd: 14:00-17:00 (uitloop naar 17:30)
Kosten: 5 euro per event

*Beide events zijn mede mogelijk gemaakt door de hulp van geweldige partners namelijk Team050 en het Fonds cultuurparticipatie.

Meer nieuws

Recap van 25 nov

Recap van 25 nov

Wat een gave avond! Met 12 GM’s waren we in Z te vinden in Leeuwarden. In totaal liepen er meer dan 60 personen rond maar het was vooral erg gezellig. Deze foto’s geven een kleine impressie.

read more
GM cursus afgerond

GM cursus afgerond

De eerste GM cursus is afgerond en wat was het leuk! In totaal hebben 11 Gm’s een certificaat ontvangen. Op 26 nov was er nog een feedback dag en hier kun je zien hoe dat eruit zag in dbieb te Leeuwarden.

read more