D&D op het Lauwerscollege

by Jul 14, 2023

Deze week waren de Game Masters van Mythemakers op het Lauwerscollege in Buitenpost te vinden. Daar mochten we maar liefst 4 dagen lang D&D sessies verzorgen. Op maandag en dinsdag met 2 gevorderde groepen en op woensdag en donderdag met 3 beginnersgroepen. Het was gezellig en bovenal kregen de leerlingen de smaak te pakken. Al tijdens het spelen werden er whatsappgroepen opgericht zodat ze zelf verder konden spelen na deze week.

Een hele geslaagde week en hartelijk dank aan het Lauwerscollege dat we deze opdracht mochten uitvoeren. Heb jij ook een project of cultuurweek op school en zoek je invulling? Misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Neem contact met ons op via info@mythemakers.nl

Foto’s door Dirk Jorissen

Meer nieuws

Recap van 25 nov

Recap van 25 nov

Wat een gave avond! Met 12 GM’s waren we in Z te vinden in Leeuwarden. In totaal liepen er meer dan 60 personen rond maar het was vooral erg gezellig. Deze foto’s geven een kleine impressie.

read more
GM cursus afgerond

GM cursus afgerond

De eerste GM cursus is afgerond en wat was het leuk! In totaal hebben 11 Gm’s een certificaat ontvangen. Op 26 nov was er nog een feedback dag en hier kun je zien hoe dat eruit zag in dbieb te Leeuwarden.

read more