D&D event van 24 juni

door jun 27, 2023

Afgelopen zaterdag was het ontzettend druk in de stad Leeuwarden. Het Cityproms festival was gaande maar daarnaast was er natuurlijk ook nog het D&D event wat Mythemakers organiseerde. In totaal konden er 25 personen meedoen en zat het event ook bomvol. Gelukkig kon er gebruik gemaakt worden van 2 zalen bij ‘Z’ in Leeuwarden. Lekker centraal aan het Zaailand, geen enkel probleem met geluidsoverlast en, niet onbelangrijk, een hele fijne airco die zorgde voor een fijne temperatuur.

Spelers konden 4 nieuwe Friese oneshots spelen en daarnaast had onze GM Jeroen zijn oneshot ‘Dokistra College’ weer herzien en net anders gemaakt. Iedereen die meedeed mocht een eigen level 3 character meenemen. En de deelnemers die er op 10 juni ook bij waren hadden al een eigen character gemaakt met behulp van de GM’s en mochten dan nu eindelijk die characters gaan roleplayen!

We kijken terug op een hele fijne avond en zijn ontzettend trots dat de deelnemers de avond een 9,4 gaven! Daarnaast waren er veel tops dat het gezellig was, een fijne sfeer, veel inspiratie en enthousiasme en veel kennis van zaken. En qua tips wilden de spelers vooral nog langer doorspelen dus dat vaten we eigenlijk ook als een compliment op:)

Hieronder vind je wat foto’s van dit event die gemaakt zijn door Dominique van Aalten.

Het event wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Cultuurparticipatie en we zijn erg blij dat we mogen samenwerken met Team050.

Meer nieuws

GM cursus afgerond!

GM cursus afgerond!

Na een succesvol ‘examen’ op 13 april mochten we alle 7 GM cursisten een cerfiticaat meegeven! Hier een kleine impressie van de avond en de cursisten.

Lees meer