Zakelijk aanbod


Mythemakers organiseert teamtraining maar ook evenementen op maat. Van een studiedag op een middelbare school tot een teamuitje met collega’s; als onderdeel van een cultuurweek binnen het onderwijs of als teambuildingsactiviteit. De mogelijkheden zijn eindeloos en op maat te maken voor jouw organisatie, bedrijf, school of klas. Met Mythemakers beleef je een uniek avontuur die de spelers nog lang zal bijblijven.

Evenement op maat

Zoek je nog een unieke ervaring tijdens jouw event? Dan is Mythemakers wellicht jouw partner in crime! Onze verhalen zijn geschikt voor de leeftijd van 10 tot 110. Zolang de deelnemers maar gemotiveerd zijn iets nieuws te proberen dan nemen wij ze wel mee op avontuur. Houd er wel rekening mee dat er per groep maximaal 8 spelers kunnen meespelen. Op deze manier waarborgen we dat iedereen zich onderdeel van het verhaal voelt. Natuurlijk is het wel mogelijk om tijdens 1 event meerdere groepen tegelijkertijd te laten spelen. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Teamtrainingen

Samen met je team aan tafel een verhaal maken? Samenwerken, probleemoplossend denken en creatief vermogen zijn voor elk team essentieel. Met een bekwame verhalenverteller gaan jullie op avontuur en testen jullie skills als team. Ons aanbod is op maat te maken. Van een kant en klaar verhaal tot een verhaal wat speciaal is ontwikkeld voor jouw organisatie. Het is ook mogelijk om een hapje en drankje bij een arrangement te bestellen en de spelers een set polydice mee te geven als aandenken. Kosten: op aanvraag.

Zakelijke samenwerking

Als organisatie kun je er ook voor kiezen om langdurig te investeren in de ontwikkeling van je team. Mythemakers biedt dan verhalen die opgebouwd zijn uit meerdere sessies. Denk hierbij aan een sessie per kwartaal waar de spelers steeds een stap verder komen in hun verhaal (en daarmee hun functioneren als team). Of plan 3 sessies in, verspreid over 6 weken waar het team opbouwt naar een climax en gezamenlijk de overwinning proberen te behalen. Roleplaying games kunnen een cruciale rol hebben in het werkplezier met collega’s. Informeer bij ons voor de mogelijkheden!