NieuwsHier staat al het nieuws van de laatste tijd, over wat we al gedaan hebben en nog gaan doen. Om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten kun je ons ook volgen op social media waar we regelmatig posten. Kijk gerust even rond!

GM cursus afgerond!

GM cursus afgerond!

Na een succesvol ‘examen’ op 13 april mochten we alle 7 GM cursisten een cerfiticaat meegeven! Hier een kleine impressie van de avond en de cursisten.

Lees meer
D&D event in Leeuwarden op 24 feb

D&D event in Leeuwarden op 24 feb

Het allereerste event van 2024 staat weer gepland! Op 24 februari zijn we in Leeuwarden te vinden en kun jij ook D&D met ons meespelen. Beginner of gevorderd: iedereen is welkom!

Lees meer
Nieuwe events!

Nieuwe events!

De agenda voor de komende maanden ligt klaar! Waar wil jij aan meedoen? We gaan van start met een GM cursus en daarnaast zijn er 3 events waar je D&D kunt spelen.

Lees meer
Kerst livestream

Kerst livestream

Volg op 23 dec 2023 onze kerst live-stream. Voor het eerst zijn we online live te volgen met give-aways, interviews en spelen we D&D.

Lees meer
Recap van 25 nov

Recap van 25 nov

Wat een gave avond! Met 12 GM’s waren we in Z te vinden in Leeuwarden. In totaal liepen er meer dan 60 personen rond maar het was vooral erg gezellig. Deze foto’s geven een kleine impressie.

Lees meer
GM cursus afgerond

GM cursus afgerond

De eerste GM cursus is afgerond en wat was het leuk! In totaal hebben 11 Gm’s een certificaat ontvangen. Op 26 nov was er nog een feedback dag en hier kun je zien hoe dat eruit zag in dbieb te Leeuwarden.

Lees meer
Art-contest

Art-contest

Laat je creativiteit shinen en doe mee met onze art-contest. Tekenen, knipsels, schilderijen of digitale kunst is allemaal van harte welkom. Doe mee en wie weet win jij de eerste prijs!

Lees meer
D&D 25 nov

D&D 25 nov

Met maar liefst 11 Game Masters komen we naar Leeuwarden. Het zijn allemaal deelnemers van de cursus Game Master en ze gaan op 25 november hun skills laten zien. Dus meld je snel aan voor een gezellige avond én help de cursisten zich verder te ontwikkelen.

Lees meer