Art-contest

door nov 20, 2023

Om de kerst periode te vieren lanceren we een tof idee: een kerst D&D Art Contest!

Creëer een kunstwerk dat de kerstgeest combineert met Dungeons & Dragons. Denk aan kerstige settings, personages in kerst-stijl, avonturen in winterse landschappen, etc. Alle vormen van visuele kunst zijn welkom – tekeningen, schilderijen, digitale kunst, knipsels, enzovoort. Hierbij hebben we wel de regel dat we AI niet toelaten. En helaas laten we ook geen geschilderde mini’s toe; omdat dit erg lastig te beoordelen is met een foto.

Prijzen: De winnaar ontvangt een cadeaukaart van 100,- van Van Beek Art Supplies. De tweede en derde prijs krijgt een mystery Mythemakers tas!

Maximaal één inzending per persoon.

Deadline: Inzendingen moeten vóór 20 december ingediend worden via info@mythemakers.nl

Winnaars worden op 23 december bekend gemaakt. Hoe? Tijdens onze Kerst-stream via ons youtube kanaal!

* Door inzending ga je akkoord met mogelijke publicatie van jouw kunstwerk op sociale media en/of op de website van Mythemakers.

Meer nieuws

Recap van 25 nov

Recap van 25 nov

Wat een gave avond! Met 12 GM’s waren we in Z te vinden in Leeuwarden. In totaal liepen er meer dan 60 personen rond maar het was vooral erg gezellig. Deze foto’s geven een kleine impressie.

Lees meer
GM cursus afgerond

GM cursus afgerond

De eerste GM cursus is afgerond en wat was het leuk! In totaal hebben 11 Gm’s een certificaat ontvangen. Op 26 nov was er nog een feedback dag en hier kun je zien hoe dat eruit zag in dbieb te Leeuwarden.

Lees meer