Art-contest

door nov 20, 2023

Om de kerst periode te vieren lanceren we een tof idee: een kerst D&D Art Contest!

Creëer een kunstwerk dat de kerstgeest combineert met Dungeons & Dragons. Denk aan kerstige settings, personages in kerst-stijl, avonturen in winterse landschappen, etc. Alle vormen van visuele kunst zijn welkom – tekeningen, schilderijen, digitale kunst, knipsels, enzovoort. Hierbij hebben we wel de regel dat we AI niet toelaten. En helaas laten we ook geen geschilderde mini’s toe; omdat dit erg lastig te beoordelen is met een foto.

Prijzen: De winnaar ontvangt een cadeaukaart van 100,- van Van Beek Art Supplies. De tweede en derde prijs krijgt een mystery Mythemakers tas!

Maximaal één inzending per persoon.

Deadline: Inzendingen moeten vóór 20 december ingediend worden via info@mythemakers.nl

Winnaars worden op 23 december bekend gemaakt. Hoe? Tijdens onze Kerst-stream via ons youtube kanaal!

* Door inzending ga je akkoord met mogelijke publicatie van jouw kunstwerk op sociale media en/of op de website van Mythemakers.

Meer nieuws

Save the Date voor najaar 2024

Save the Date voor najaar 2024

Dit najaar zijn we te vinden in Drachten, Leeuwarden en Groningen. En waarschijnlijk ook nog 2 nieuwe locaties! (maar daar wordt nog hard aangewerkt). Check gauw welke data je in de agenda wilt blokken.

Lees meer
GM cursus afgerond!

GM cursus afgerond!

Na een succesvol ‘examen’ op 13 april mochten we alle 7 GM cursisten een cerfiticaat meegeven! Hier een kleine impressie van de avond en de cursisten.

Lees meer