Art-contest

by Nov 20, 2023

Om de kerst periode te vieren lanceren we een tof idee: een kerst D&D Art Contest!

Creëer een kunstwerk dat de kerstgeest combineert met Dungeons & Dragons. Denk aan kerstige settings, personages in kerst-stijl, avonturen in winterse landschappen, etc. Alle vormen van visuele kunst zijn welkom – tekeningen, schilderijen, digitale kunst, knipsels, enzovoort. Hierbij hebben we wel de regel dat we AI niet toelaten. En helaas laten we ook geen geschilderde mini’s toe; omdat dit erg lastig te beoordelen is met een foto.

Prijzen: De winnaar ontvangt een cadeaukaart van 100,- van Van Beek Art Supplies. De tweede en derde prijs krijgt een mystery Mythemakers tas!

Maximaal één inzending per persoon.

Deadline: Inzendingen moeten vóór 20 december ingediend worden via info@mythemakers.nl

Winnaars worden op 23 december bekend gemaakt. Hoe? Tijdens onze Kerst-stream via ons youtube kanaal!

* Door inzending ga je akkoord met mogelijke publicatie van jouw kunstwerk op sociale media en/of op de website van Mythemakers.

Meer nieuws

D&D event in Leeuwarden op 24 feb

D&D event in Leeuwarden op 24 feb

Het allereerste event van 2024 staat weer gepland! Op 24 februari zijn we in Leeuwarden te vinden en kun jij ook D&D met ons meespelen. Beginner of gevorderd: iedereen is welkom!

read more
Nieuwe events!

Nieuwe events!

De agenda voor de komende maanden ligt klaar! Waar wil jij aan meedoen? We gaan van start met een GM cursus en daarnaast zijn er 3 events waar je D&D kunt spelen.

read more