Join us!

Ben je op zoek naar andere spelers of een sessie bij jou in de buurt? Ook daarvoor ben je hier aan het goede adres. Join onze community online, deel je ervaringen en vind andere spelers. Binnen onze community zorgen we voor een veilige omgeving waar je op je gemak kunt kennismaken met andere spelers. Hier kun je ook je artwork en 3d prints met elkaar delen.

Gratis proefsessies

Meedoen met onze gratis sessies? Als je nog nooit gespeeld hebt, no worries! Schrijf je dan in voor een beginner’s sessie.Via zo’n sessie leer je de basisprincipes van D&D. Zo kun je kosteloos kijken of het bij je past en leren hoe de spelregels werken. Geef je wel van te voren op zodat we genoeg GM’s klaar hebben staan.

DM Academy

Wil je graag leren hoe je een GM wordt? Dat kan! Je kan dan meedoen met een van onze GM Academy cursussen. Als je wilt beginnen met GM’en dan helpen wij je op weg en leren je de do’s en don’t. Maar ook als je al jaren DM bent ben je van harte welkom om te sparren en nieuwe tips en tricks te leren. Voor inschrijving is er 10 euro per persoon voor de materiaalkosten.

Evenement op maat

Wil je liever iets persoonlijks en op maat gemaakt op een door jouw gekozen locatie i.p.v. een van de gratis sessies? Dat kan natuurlijk ook. Op basis van jouw wensen kunnen we een unieke sessie verzorgen die speciaal voor jou is ontwikkeld. Stuur ons een mail met daarin: je naam, de groote van de groep en je verzoek. Wij komen dan zo snel mogelijk met een offerte bij je terug.