GM cursus afgerond

door nov 27, 2023

Met maar liefst 11 deelnemers is de allereerste GM cursus van stichting Mythemakers afgerond.

Met deelnemers van 11, 12 en 13 en een groep van 8 volwassenen ging de cursus in oktober van start. Sommige GM’s hadden al bijna 10 jaar ervaring en anderen waren helemaal nieuw. Het bleek heel fijn om daar juist over uit te wisselen en samen je verder te ontwikkelen.

Voor de volwassengroep waren er 3 cursusdagen in dbieb in Leeuwarden. De 3 jongste deelnemers was er een speciale cursusmiddag waarbij ze samen in de wereld van D&D doken.

Op 25 november was er ook nog een ‘examen’ moment waarbij alle GM’s hun skills lieten zien en feedback kregen van een jury bestaande uit Dirk Jorissen, Tom Wensvoort en Jeroen Zuidema. Daar volgen nog foto’s van!

Op 26 november volgde dan het laatste evaluatiemoment waarbij alle GM’s feedback kregen en konden uitwisselen over hoe het ging tijdens het D&D event.

We kijken heel erg positief terug op deze cursus en willen alle deelnemers ontzettend bedanken voor hun inzet. Hieronder de foto’s van de feedbackdag op 26 nov.
*deze cursus is onderdeel van het project Game Master en wordt mogelijk gemaakt door Over de drempel.

Meer nieuws

GM cursus afgerond!

GM cursus afgerond!

Na een succesvol ‘examen’ op 13 april mochten we alle 7 GM cursisten een cerfiticaat meegeven! Hier een kleine impressie van de avond en de cursisten.

Lees meer