Game Master cursus

door | sep 11, 2023

Hoe ga je om met improviseren? Hoe zorg je ervoor dat iedereen aan tafel zich gezien en gehoord voelt? Hoe zorg je dat het verhaal een goede balans heeft? Dit soort vragen komen allemaal aan bod tijdens 3 cursusmiddag bij dbieb in Leeuwarden. Tijdens deze zondagmiddagen in de blokhuispoort leer je van en met elkaar en juist daarom is het geschikt voor zowel beginnende als gevorderde game master.

Na deze cursusmiddagen doe je een examen waarna je feedback krijgt en een certificaat ontvangt. Maar ook daarna kun je altijd bij ons terug voor vragen, feedback of gewoon om te sparren. 

Data en tijden:

22 oktober – 1e cursusmiddag – 14:00 tot 16:30 – dbieb Leeuwarden (blokhuispoort)

12 november – 2e cursusmiddag – 14:00 tot 16:30 – dbieb Leeuwarden (blokhuispoort)

19 november – 3e cursusmiddag – 14:00 tot 16:30 – dbieb Leeuwarden (blokhuispoort)

25 november – examenmoment – 19:00 tot 22:30 – Z in Leeuwarden (Zaailand 104)

26 november – reflectiedag – 14:00-16:00 – dbieb Leeuwarden (blokhuispoort)

Docenten zijn Melanie de Haan en Dirk Jorissen. Ze worden op de examendag aangevuld met Petra van Dam en Tom Wensvoort. Zowel Melanie als Dirk hebben veel ervaring in het onderwijs maar ook als Game Masters en delen hun inzichten maar laten de deelnemers ook met elkaar reflecteren.

Kosten zijn 25 euro per persoon te voldoen bij aanmelding en aanmelden doe je HIER!

Twijfel je nog? Je bent ook van harte welkom om 7 oktober mee te doen aan ons D&D event en kan zo kennis maken met Melanie en Dirk en stichting Mythemakers. Aanmelden voor 7 oktober doe je HIER. Voor de cursus geldt wel vol=vol dus houd daar rekening mee!

*Deze cursus wordt mogelijk gemaakt door het programma Over de Drempel.

Meer nieuws

Museumnacht 2023!

Museumnacht 2023!

Terwijl Bonifatius meekijkt over de schouder van GM Dirk speelt deze groep een Friese oneshot. Dit gebeurt tijdens de museumnacht in het museum van Dokkum.

Lees meer