*Live event* Speel de Friese one-shots met ons!

door sep 16, 2022

Altijd al eens aan een D&D tafel willen zitten? Of geen idee wat het is maar wel nieuwsgierig? Of ben je al een speler en wil je gewoon gezellig aanschuiven? Op *15 oktober* duiken we in de Friese one-shots die ook te downloaden zijn op onze website. Aan de hand van een GM (Game master) speel je door een Fries avontuur heen. Ervaring is geen vereiste. Aanmelden is wel nodig. Geef je op en bouw aan de Oldehove, vecht mee met Grutte Pier of ontdek het verhaal van de Zilverster!

Inschrijven kan hier: https://forms.gle/PVVwvN6eSvAxsqLJ8

Of als je vragen hebt dan mag je altijd mailen naar info@mythemakers.nl

We vragen een kleine vergoeding voor het eten en drinken tijdens het spelen van 3 euro. Gegevens voor het overmaken van dit bedrag ontvang je na inschrijving. Aanmelden is dus verplicht. Er kunnen maximaal 5 spelers bij 1 Game Master. Geef je dus snel op voordat het vol is!

Wat: Een Friese Oneshot spelen

Locatie: dbieb in de Blokhuispoort

Adres: Blokhuisplein 40, Leeuwarden

Tijd D&D event: 19:00-23:00 (inloop 18:30)

Tijd character maken: 17:30-18:30 (indien nodig)

Dit project is onderdeel van Leeuwarden-Fryslân 2028/IIS het Mienskipsproject van Arcadia. IIS is een productie van Arcadia en Keunstwurk en wordt mogelijk gemaakt door Provincie Fryslân, Prins Bernard Cultuur Fonds en Univé.

Meer nieuws

Save the Date voor najaar 2024

Save the Date voor najaar 2024

Dit najaar zijn we te vinden in Drachten, Leeuwarden en Groningen. En waarschijnlijk ook nog 2 nieuwe locaties! (maar daar wordt nog hard aangewerkt). Check gauw welke data je in de agenda wilt blokken.

Lees meer
GM cursus afgerond!

GM cursus afgerond!

Na een succesvol ‘examen’ op 13 april mochten we alle 7 GM cursisten een cerfiticaat meegeven! Hier een kleine impressie van de avond en de cursisten.

Lees meer