*Live event* Speel de Friese one-shots met ons!

door sep 16, 2022

Altijd al eens aan een D&D tafel willen zitten? Of geen idee wat het is maar wel nieuwsgierig? Of ben je al een speler en wil je gewoon gezellig aanschuiven? Op *15 oktober* duiken we in de Friese one-shots die ook te downloaden zijn op onze website. Aan de hand van een GM (Game master) speel je door een Fries avontuur heen. Ervaring is geen vereiste. Aanmelden is wel nodig. Geef je op en bouw aan de Oldehove, vecht mee met Grutte Pier of ontdek het verhaal van de Zilverster!

Inschrijven kan hier: https://forms.gle/PVVwvN6eSvAxsqLJ8

Of als je vragen hebt dan mag je altijd mailen naar info@mythemakers.nl

We vragen een kleine vergoeding voor het eten en drinken tijdens het spelen van 3 euro. Gegevens voor het overmaken van dit bedrag ontvang je na inschrijving. Aanmelden is dus verplicht. Er kunnen maximaal 5 spelers bij 1 Game Master. Geef je dus snel op voordat het vol is!

Wat: Een Friese Oneshot spelen

Locatie: dbieb in de Blokhuispoort

Adres: Blokhuisplein 40, Leeuwarden

Tijd D&D event: 19:00-23:00 (inloop 18:30)

Tijd character maken: 17:30-18:30 (indien nodig)

Dit project is onderdeel van Leeuwarden-Fryslân 2028/IIS het Mienskipsproject van Arcadia. IIS is een productie van Arcadia en Keunstwurk en wordt mogelijk gemaakt door Provincie Fryslân, Prins Bernard Cultuur Fonds en Univé.

Meer nieuws

D&D event in Leeuwarden op 24 feb

D&D event in Leeuwarden op 24 feb

Het allereerste event van 2024 staat weer gepland! Op 24 februari zijn we in Leeuwarden te vinden en kun jij ook D&D met ons meespelen. Beginner of gevorderd: iedereen is welkom!

Lees meer