Winnaar mini contest en start voorverkoop

door | mrt 20, 2023

We hebben enorm veel leuke inzendingen gekregen en de jury is eruit. De winnaar is geworden Avery E. Bithell, gemaakt door Maik Reen! En krijgt dus 2 vrijkaartjes voor de film: Honor Among Thieves.

Daarnaast nog een eervolle vermelding voor Jim Hamerslag die Pelobate the Moon Druïd maakte en net 2e werd. Jim krijgt daarom een Mythemakers pin.

Heel erg bedankt voor alle inzendingen, jullie hebben het de jury erg moeilijk gemaakt:) Niet getreurd als je geen vrijkaartjes hebt gewonnen want de voorverkoop is gestart.

Je kunt vanaf nu kaartjes kopen voor 1 april. Dus neem je vrienden, familie, collega’s of wie dan ook mee naar deze film. En wees er op tijd bij voor de mooiste zitplekken! Als er veel kaartjes worden verkocht kan er zelfs nog een 3e vertoning ingezet worden. En daarnaast is het gewoon hartstikke gezellig. The more the merrier!

KLIK HIER VOOR DE VOORVERKOOP!

Meer nieuws

D&D op 10 en 24 juni

D&D op 10 en 24 juni

Kom op 10 juni je eigen character maken en leer hoe het spel Dungeons and Dragons werkt. Op 24 juni gaan we het spel daadwerkelijk spelen. Meld je snel aan voordat we vol zitten!

Lees meer
Foto’s D&D in Pathé

Foto’s D&D in Pathé

Veel gezelligheid en drukte op 1 april in Pathe Leeuwarden. Met workshops, stanhouders en de nieuwste D&D film nam Mythemakers een deel van Pathé over.

Lees meer