Winnaar mini contest en start voorverkoop

door mrt 20, 2023

We hebben enorm veel leuke inzendingen gekregen en de jury is eruit. De winnaar is geworden Avery E. Bithell, gemaakt door Maik Reen! En krijgt dus 2 vrijkaartjes voor de film: Honor Among Thieves.

Daarnaast nog een eervolle vermelding voor Jim Hamerslag die Pelobate the Moon Druïd maakte en net 2e werd. Jim krijgt daarom een Mythemakers pin.

Heel erg bedankt voor alle inzendingen, jullie hebben het de jury erg moeilijk gemaakt:) Niet getreurd als je geen vrijkaartjes hebt gewonnen want de voorverkoop is gestart.

Je kunt vanaf nu kaartjes kopen voor 1 april. Dus neem je vrienden, familie, collega’s of wie dan ook mee naar deze film. En wees er op tijd bij voor de mooiste zitplekken! Als er veel kaartjes worden verkocht kan er zelfs nog een 3e vertoning ingezet worden. En daarnaast is het gewoon hartstikke gezellig. The more the merrier!

KLIK HIER VOOR DE VOORVERKOOP!

Meer nieuws

Recap van 25 nov

Recap van 25 nov

Wat een gave avond! Met 12 GM’s waren we in Z te vinden in Leeuwarden. In totaal liepen er meer dan 60 personen rond maar het was vooral erg gezellig. Deze foto’s geven een kleine impressie.

Lees meer
GM cursus afgerond

GM cursus afgerond

De eerste GM cursus is afgerond en wat was het leuk! In totaal hebben 11 Gm’s een certificaat ontvangen. Op 26 nov was er nog een feedback dag en hier kun je zien hoe dat eruit zag in dbieb te Leeuwarden.

Lees meer