Art-contest

door nov 20, 2023

Om de kerst periode te vieren lanceren we een tof idee: een kerst D&D Art Contest!

Creëer een kunstwerk dat de kerstgeest combineert met Dungeons & Dragons. Denk aan kerstige settings, personages in kerst-stijl, avonturen in winterse landschappen, etc. Alle vormen van visuele kunst zijn welkom – tekeningen, schilderijen, digitale kunst, knipsels, enzovoort. Hierbij hebben we wel de regel dat we AI niet toelaten. En helaas laten we ook geen geschilderde mini’s toe; omdat dit erg lastig te beoordelen is met een foto.

Prijzen: De winnaar ontvangt een cadeaukaart van 100,- van Van Beek Art Supplies. De tweede en derde prijs krijgt een mystery Mythemakers tas!

Maximaal één inzending per persoon.

Deadline: Inzendingen moeten vóór 20 december ingediend worden via info@mythemakers.nl

Winnaars worden op 23 december bekend gemaakt. Hoe? Tijdens onze Kerst-stream via ons youtube kanaal!

* Door inzending ga je akkoord met mogelijke publicatie van jouw kunstwerk op sociale media en/of op de website van Mythemakers.

Meer nieuws

Podcast

Podcast

We proudly present our D&D podcast! Follow us as we jump into a story about the Dolmen (Hunebedden) found in the province of Drenthe. You can listen to it on whatever platform you prefer.

Lees meer
D&D Zomerkamp

D&D Zomerkamp

Door Kwartier Zorg&Welzijn zijn we gevraagd om mee te helpen bij de invulling van een D&D zomerkamp! Een hele toffe invulling van een stukje zomervakantie. Ben je tussen de 12 en 30 dan kun je meedoen aan dit kamp. Maar ook als je vrijwilliger wil zijn dan is...

Lees meer