D&D in Pathé

door | mrt 6, 2023

Binnenkort komt er een D&D film uit: Honor Among Thieves. En samen met Pathé mogen we daar een leuke middag en avond van maken! Daarom zijn we zaterdag 1 april van s’middags en s’avonds in Pathé met een workshop mini verven en workshop tekenen. En met standjes voor wie daar wil staan met D&D dingen. Vanuit Mythemakers zullen we er staan met onze merchandise en de mensen die bestelt hebben kunnen het daar ophalen. Onze GM Petra staat er dan ook met haar zelfgemaakt D&D dingen zoals dicebags.


En de voorverkoop is al gestart. Klik hier om jouw kaartje alvast te bestellen!


Er zijn sowieso 8 tafels met leuke creaties en D&D spullen van:
CraftyGoblin
Dutchies en Dragons
La Centauresse
– Artifexworld
Wolwêze
Rhonja Gieles
– Petra van Dam
– Mythemakers

Kom daarnaast je tekenskills ontdekken met een workshop van Melanie de Haan, Tom Wensvoort en Marjolein de Jong. Of kom mini’s verven met een workshop van Leeuwarden Miniature Gamers (met dank aan de Spellekijn).

Wil je 2 vrijkaartjes winnen voor de film? Dat kan met onze mini contest. Klik hier voor meer info. (de winnaar is inmiddels bekend: Maik Reen met Avery E. Bithell!)


Pathé zorgt er voor dat de film back to back draait. 1x in de middag en 1x s’avonds. Voorverkoop is via Pathe en start op 20 maart. Pathé heeft de evenementenbar beschikbaar gesteld waar de stands staan, workshops zijn en waar je ook gewoon lekker kan nakletsen over de film.

Locatie: Leeuwarden

Tijd: 14:30-22:00

Datum: zaterdag 1 april (geen grapje!)

Wat?: Workshops, standjes en de nieuwe D&D film

Nieuwsgierig naar de film? Bekijk hier de trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=kXJo4PoMQRM

Meer nieuws

Museumnacht 2023!

Museumnacht 2023!

Terwijl Bonifatius meekijkt over de schouder van GM Dirk speelt deze groep een Friese oneshot. Dit gebeurt tijdens de museumnacht in het museum van Dokkum.

Lees meer