D&D in Pathé

door | mrt 6, 2023

Binnenkort komt er een D&D film uit: Honor Among Thieves. En samen met Pathé mogen we daar een leuke middag en avond van maken! Daarom zijn we zaterdag 1 april van s’middags en s’avonds in Pathé met een workshop mini verven en workshop tekenen. En met standjes voor wie daar wil staan met D&D dingen. Vanuit Mythemakers zullen we er staan met onze merchandise en de mensen die bestelt hebben kunnen het daar ophalen. Onze GM Petra staat er dan ook met haar zelfgemaakt D&D dingen zoals dicebags.


En de voorverkoop is al gestart. Klik hier om jouw kaartje alvast te bestellen!


Wil je er ook staan met een tafel? Dat mag! Laat het weten via een mailtje naar info@mythemakers.nl

Wil je 2 vrijkaartjes winnen voor de film? Dat kan met onze mini contest. Klik hier voor meer info. (de winnaar is inmiddels bekend: Maik Reen met Avery E. Bithell!)


Pathé zorgt er voor dat de film back to back draait. 1x in de middag en 1x s’avonds. Voorverkoop is via Pathe en start op 20 maart. Pathé heeft de evenementenbar beschikbaar gesteld waar de stands staan, workshops zijn en waar je ook gewoon lekker kan nakletsen over de film.

Locatie: Leeuwarden

Tijd: 14:30-22:00

Datum: zaterdag 1 april (geen grapje!)

Wat?: Workshops, standjes en de nieuwe D&D film

Nieuwsgierig naar de film? Bekijk hier de trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=kXJo4PoMQRM

Meer nieuws

Winnaar mini contest en start voorverkoop

Winnaar mini contest en start voorverkoop

De winnaar van de mini contest is bekend en ontvangt 2 vrijkaartjes voor de D&D in Pathé dag op 1 april. Daarnaast konden we het niet laten om ook een 2e prijs weg te geven die een Mythemakers pin ontvangt. Kom jij ook op 1 april? Voorverkoop is gestart!

Lees meer
Design jouw mini en win!

Design jouw mini en win!

Wil jij 2 vrijkaartjes voor de nieuwste D&D film winnen? Dat kan met deze mini contest. Ontwerp je eigen mini en deel je ontwerp. En wie weet laten we je mini ook nog printen met een 3d printer!

Lees meer