Onderdeel van ‘Over de drempel’

door mei 28, 2023

Eindelijk mogen we vertellen dat we geselecteerd zijn als 1 van de 9 projecten van ‘Over de drempel’. Over de drempel is een programma waarbij cultuurmakers en maatschappelijke initiatieven zich gezamenlijk inzetten rondom het thema eenzaamheid.

Dankzij de bijdrage vanuit dit project gaat Mythemakers 2 D&D events organiseren in het najaar EN een Game Master cursus! Nieuwsgierig? Hier vind je meer informatie over ons project en ook die van de 8 andere projecten: www.overdedrempel.frl

En we willen iedereen ook nog heel erg bedank voor het stemmen op de publieksprijs. Het project ‘Wolwêzen’ heeft die prijs gewonnen en dat gunnen we ze van harte. Maar alle steun, berichtjes en stemmen waren geweldig om te zien. Bedankt!

Foto door Jeroen van de Bovenkamp

Meer nieuws

D&D event in Leeuwarden op 24 feb

D&D event in Leeuwarden op 24 feb

Het allereerste event van 2024 staat weer gepland! Op 24 februari zijn we in Leeuwarden te vinden en kun jij ook D&D met ons meespelen. Beginner of gevorderd: iedereen is welkom!

Lees meer
Nieuwe events!

Nieuwe events!

De agenda voor de komende maanden ligt klaar! Waar wil jij aan meedoen? We gaan van start met een GM cursus en daarnaast zijn er 3 events waar je D&D kunt spelen.

Lees meer