Start van het project Game Master

door okt 12, 2023

S’avonds om 19:00 gingen er 4 verschillende Game Master aan de slag met 4 enthousiaste groepen. Leeftijden schoten uiteen van de jongsten van 12 tot aan de oudsten van 41 maar iedereen zat gezellig bij elkaar aan tafel. De leeftijden van de characters liepen nog wat verder uiteen met soms verschillen van een paar honderd jaar;)

Dit keer deden er ook 2 nieuwe GM’s mee: Lyra en Yannick. Lyra, als 1 van de medeschrijfsters van Orde op de Oldehove bracht dit verhaal tot leven. Yannick dook met zijn groep Kensto de Wurge wol? ien. Daarnaast was er ook een Engelstalige tafel onder leiding van Tom én een spliksplinter nieuw avontuur van Game Master Jeroen.


Op 7 oktober was de start van het project Game Master. Dit jaar is Mythemakers namelijk onderdeel van het programma: Over de drempel. Dit programma is er speciaal voor om aandacht te geven aan eenzaamheid. En om projecten een kans te geven die aan de slag gaan om eenzaamheid tegen te gaan.

Dit event was de start van een opleiding tot Game Master. Deze cursus start op 22 oktober en je kunt je nog inschrijven! Meer info over de data en link naar het inschrijven vind je HIER.

Hieronder een kleine impressie van de avond dankzij fotografe Dominique van Aalten!

Meer nieuws

GM cursus afgerond!

GM cursus afgerond!

Na een succesvol ‘examen’ op 13 april mochten we alle 7 GM cursisten een cerfiticaat meegeven! Hier een kleine impressie van de avond en de cursisten.

Lees meer