Start van het project Game Master

door okt 12, 2023

S’avonds om 19:00 gingen er 4 verschillende Game Master aan de slag met 4 enthousiaste groepen. Leeftijden schoten uiteen van de jongsten van 12 tot aan de oudsten van 41 maar iedereen zat gezellig bij elkaar aan tafel. De leeftijden van de characters liepen nog wat verder uiteen met soms verschillen van een paar honderd jaar;)

Dit keer deden er ook 2 nieuwe GM’s mee: Lyra en Yannick. Lyra, als 1 van de medeschrijfsters van Orde op de Oldehove bracht dit verhaal tot leven. Yannick dook met zijn groep Kensto de Wurge wol? ien. Daarnaast was er ook een Engelstalige tafel onder leiding van Tom én een spliksplinter nieuw avontuur van Game Master Jeroen.


Op 7 oktober was de start van het project Game Master. Dit jaar is Mythemakers namelijk onderdeel van het programma: Over de drempel. Dit programma is er speciaal voor om aandacht te geven aan eenzaamheid. En om projecten een kans te geven die aan de slag gaan om eenzaamheid tegen te gaan.

Dit event was de start van een opleiding tot Game Master. Deze cursus start op 22 oktober en je kunt je nog inschrijven! Meer info over de data en link naar het inschrijven vind je HIER.

Hieronder een kleine impressie van de avond dankzij fotografe Dominique van Aalten!

Meer nieuws

Recap van 25 nov

Recap van 25 nov

Wat een gave avond! Met 12 GM’s waren we in Z te vinden in Leeuwarden. In totaal liepen er meer dan 60 personen rond maar het was vooral erg gezellig. Deze foto’s geven een kleine impressie.

Lees meer
GM cursus afgerond

GM cursus afgerond

De eerste GM cursus is afgerond en wat was het leuk! In totaal hebben 11 Gm’s een certificaat ontvangen. Op 26 nov was er nog een feedback dag en hier kun je zien hoe dat eruit zag in dbieb te Leeuwarden.

Lees meer